المكوّنات
- بتنجانه كبيره
- معلقتين كبار فلفل احمر مفروم
- ¼ كوب خل
- ⅓ كوب طحينه
- ⅓ كوب جبنه أو زبادي
- ملح وفلفل اسود
- معلقه صغيره توم مفروم
طريقة العمل :
1- هنشوي البتنجانه عالنار مباشره مع التقليب من كل الجوانب لحد ماتستوي هنجيب طبق في ميه بارده وننزل فيها البتنجانه سخنه ونقشرها وده لسهوله التقشير
2- هنحطها فبوله ونضيف ليها كل المكونات ونقلبهم حلو اوي ونظبط الملح والفلفل وإلبهارات وبالهنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق