المكوّنات
الخطوات
هنفرم البصلة الكبيرة في الخلاط ونصفي منها المية بتاعت البصل ونفصل البشر عن المية
هناخد بشر البصل نحطه على اللحمة المفرومة مع الدهن ونشيل مية البصل على جمب هنحتاجها
نحط الملح والفلفل والسبع بهارات والنشا والبيكنج باودر ونقلب كويس جدا ونسيب اللحمة ترتاح في التلاجة نص ساعة
في الوقت ده هنكون ناقعين اسياخ خشب في مية عشان ماتتحرقش
وهناخد المية بتاعت البصل نضيف عليها معلقة زيت وشوية فلفل اسود وملح
هنطلع اللحمة ونبتدي نصبعها على أسياخ الخشب وبعد ما نصبعها هنجيب فرشة وناخد من الخليط بتاع مية البصل والزيت ونمسح بيها على الكفتة
نشغل الفرن على درجة حرارة 220 ونسيبه يسخن خلال الفترة دي هنحط الكفتة المتصبعة في الفريزر ربع ساعة عشان تتماسك
لما الفرن يسخن هنحط صينية في الفرن من تحت خالص فيها مية سخنة وهنرص في النص على الشبكة الكفتة بتاعتنا ونسيبها تتشوي وبألف هنا 😍
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق