طاجن سمك فيليه بالصلصة والكريمة - كرش كيبرز

اخر الأخبار

الأربعاء، 27 يناير 2021

طاجن سمك فيليه بالصلصة والكريمة

 

المكوّنات

  1. السمك :
  2. ك سمك فيليه
  3. م ص ثوم مفروم
  4. م ص من كل (ريحان، كمون، كزبرة جافة، فلفل اسود)
  5. م ص ملح
  6. الصلصة :
  7. زيت زيتون
  8. بصلة مبشورة
  9. ½ كوب كرفس مقطع
  10. ½ لتر عصير طماطم
  11. 2 م ك صلصة
  12. م ص من كل(بودرة ثوم علي بصل ، فلفل اسود)
  13. مكعب ماجي
  14. كوب كريمة

  1. الخطوات

 


  1. اولا السمك : في حلة اضع زيت زيتون وانزل بالثوم اشوحه ومعاه السمك اشوحهم شوية ، بعدين انزل بكل توابل السمك والملح واسيبه لحد لما ينزل مايته ويستوي فيها ،،

  2. بعدين اشيل السمك وانزل في برام بالصوص اللي نزل منه واضعه علي جنمب ،

  3. ثانيا الصلصة : في نفس الحلة انزل بزيت زيتون والبصلة واشوحها لحد لما تدبل ، بعدين انزل بالكرفس واشوحه لحد لما يدبل ، بعدين انزل بالصلصة والتوابل والماجي واسيبها لحد لما تتسبك خالص ،

  4. انزل بالصلصة علي السمك واقلبهم علي بعض ،

  5. انزل بكوب الكريمة علي الطاجن وادخله الفرن ١٠ من تحت وبعدين افتح الشواية من فوق تاخد لون وبس كدة بالف هنا 🙂.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق