المكوّنات
- السمك :
- ك سمك فيليه
- م ص ثوم مفروم
- م ص من كل (ريحان، كمون، كزبرة جافة، فلفل اسود)
- م ص ملح
- الصلصة :
- زيت زيتون
- بصلة مبشورة
- ½ كوب كرفس مقطع
- ½ لتر عصير طماطم
- 2 م ك صلصة
- م ص من كل(بودرة ثوم علي بصل ، فلفل اسود)
- مكعب ماجي
- كوب كريمة
- الخطوات
اولا السمك : في حلة اضع زيت زيتون وانزل بالثوم اشوحه ومعاه السمك اشوحهم شوية ، بعدين انزل بكل توابل السمك والملح واسيبه لحد لما ينزل مايته ويستوي فيها ،،
بعدين اشيل السمك وانزل في برام بالصوص اللي نزل منه واضعه علي جنمب ،
ثانيا الصلصة : في نفس الحلة انزل بزيت زيتون والبصلة واشوحها لحد لما تدبل ، بعدين انزل بالكرفس واشوحه لحد لما يدبل ، بعدين انزل بالصلصة والتوابل والماجي واسيبها لحد لما تتسبك خالص ،
انزل بالصلصة علي السمك واقلبهم علي بعض ،
انزل بكوب الكريمة علي الطاجن وادخله الفرن ١٠ من تحت وبعدين افتح الشواية من فوق تاخد لون وبس كدة بالف هنا 🙂.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق