المكوّنات
٥اشخاص
- 1/2 كيلو لحم استيك
- التتبيله:
- م ص فلفل اسود
- م ص بابريكا
- م ص قرفه
- م ص بهرات اللحمه
- م ك عسل ابيض(هنا يكمن السر)
- م ص جنزبيل
- لتطبيق الفاهيتا:
- م ك زبده+م ك زيت نباتي
- م ك ملح
- شرائح بصله وسط
- فلفل ألوان يفضل شرائح انا كان عندي مفرز مكعبات
الخطوات
اولاتقطع اللحم الستيك شرائح رفيعة مثل الشاورما ثم نتبل في كل مكونات التتبيله وتترك ليله كامله في الثلاجهتاني يوم نضع ملعقه الذبده والزيت في مقلاه على النار وننزل باللحم على درجه حراره عاليه ولا تقلب حتى تاخد صدمه من جه وبعدين تقلب على الجهه الأخرىوبعدها ننزل بالبصل شرائح والفلفل ألوان وتقلب ونظبط ملحها لانه مفيش ملح في التتبيله وتترك على النا ١٠دقايق ونطفيممتازه وبتستوي بسرعه جدا بسبب العسل في التتبيله
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق