المكوّنات1/2 كيلو كبدهراس توم5 قرون فلفل حااامي وممكن اقل2 فلفل روميملح وفلفل اسود حسب الرغبةم ص كمونكسبرهشطهم ص توم بودرةم ك خللمونزيتالخطواتنجيب الكبده ونحطلها لمون ونسيبها في مصفه تنزل الدم الزيادهنجيب الكبه نحط فيها الفلفل الحامي والتوم والتوابل والخل واللمون وناخد جزي ني عالكبده والباقي نسيبه هناخده بعدينفي الطاسه ننزل بالزيت والفلفل الرومي يتحمر وتتزل بالكبده وبعده تتقلب وننزل بالدقه وربع كوب مياه ونغطيها وتقدم الوصفه
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق