المكوّنات
- ½ كيلو شيش طاووق
- حبتين فلفل رومي
- حبتين طماطم
- بصله
- للتتبيله
- معلقتين كاتشب
- معلقه مسطرده ولو مفيش عادي
- ½ لمونه
- معلقه خل
- معلقتين ملح
- معلقتين بابريكا
- معلقه توم بودر
- معلقه بصل باودر
- ½ معلقه فلفل اسود
- ½ معلقه كركم
- ½ معلقه كاري
الخطوات
هقطع الشيش مكعبات وسطهجيب طبق احط فيه الكانشب والمسطرده واعصر الليمونه والملح والفلفل والبابريكا والتوم البودر والبصل البودر والكاري والكركم والخلواقلبهم كويس واحط الفراخ عليها واقلب واسيبها ف التلاجه اقل حاجه ساعه عشان تتبل كويسهقطع البصل والفلفل والطماطم مكعباتبعد م التتبيله اخدت وقتها هدلق عليها البصل والطماطم والفلفل وهقلبهاهجيب اسياخ الشيش طاووق الخشب وهرصص فيها بالطريقه الي تحبيهاهحطها ع الجريل او ع صانيه تيفال ع البوتاجاز من فوق واقلب يمين وشمال وف كل الاتجاهات عشان تاخد وش وتستويوبعدين ف صنيه هدخلها الفرن لمده ربع ساعه وخلاص كده هتكون جاهزه ع التقديم
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق