المكوّنات
3 كوب دقيق3 معالق لبن بودرة
معلقه سكر
0.5 معلقه ملح
0.5 معلقه بيكنج بودرة
كيس خميره
معلقه زعتر
0.25 كوب زيت
كوب ماء للعجن
للوجه :
صلصة الطماطم
كاتشب على وجه العجين
فلفل
شرايح الطماطم
جبن التركي
اي اضافات تحبوها
طريقة العمل
- بحط كل المكونات الجافه اولا واخلطهم مع بعض وبعدين الزيت واقلبهم كويس
- اجيب ماء دافيء واعجن كويس جداً لحد مالعجين يلم وبعدها افضل اعجن 10 دقائق كمان لحد مالعجين يظبط معايا.بعد العجن اتركها تختمر ساعة
- اجيب صينيه مدهونه زيت وافرد العجين كويس واخرمها واترك الحروف مفروده لعلو الصينيه عشان هحشيها جبنة واقفلها
- واحط صلصة الطماطم مع الكاتشب على وجه العجين والفلفل وشرايح الطماطم والجبن التركي واي اضافات تحبوها
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق