المكوّنات
- 1 دجاجه مقطعه
- 0.5 كيلو فريك
- 0.25 كوب صنوبر محمر
- 0.25 كوب لوز محمر
- معلقتين زيت زيتون
- معلقه صغيره بهارات
- 3 اكواب مرقه دجاج
- 2 ورق لورا
- 1 بصله
الخطوات
1- هنسلق الفراخ في حله وهنحط على الميه ورقتين اللورا والبصله وشويه ملح ومعلقه بهارات ونسبها تستوى
2- هننقع الفريك بعد غسله كويس وتنظيفه لمده نص ساعه في ميه دافيه
3- وفى حله هحط معلقتين زيت الزيتون وأحطهم على النار واضيف الفريك واقلبه شويه لحد مايتحمر
4- بعد كدا احط عليه الملح والبهار واقلبه كويس وازوده شوربه من بتاعت الفراخ اللي استوت بحيث تتغطى الفريك بيها واغطيها لحد ماتستوى
5- وبعد ماتستوى اغرفها في صحن التقديم وارص عليها قطع الفراخ وازينه بالصنوبر واللوز

ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق