المكوّنات
- 1/2 ك سمك فيليه بياض
- ملعقة ثوم مفروم
- رشة من التوابل:
- كزبرة
- كمون
- فلفل اسود
- ملح
- 1/2 ليمونة
- بقدونس وكزبرة خضرة و كرفس
- صلصة
طريقة العمل:
نتبل السمك بالثوم والبهارات ونصف الليمون
ونضع طاسة على النار ونعطى السمك صدمة على الوجه والضهر
نضع الطماطم المضروبة في الطاسة بعد ما شيلنا السمك ونضع معها الخضرة وتوابل وشويه ملح ونسيبها تتسبك وبعدين نرجع السمك فيها ونتركه يستوي
وبعد كدة نضعه في طاجن في الفرن علشان ياخذ وجه وبالف هنا وشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق